Tuesday, July 13, 2010

Testimonial

Apa Kata Mereka?


Sebelum: Sebelum menjalani terapi saya mempunyai masalah

asma, mudah mengah dan tidak boleh berjalan jauh.

Selepas: Selepas 13 kali terapi masalah asma saya mulai

beransur hilang dan kini lebih bertenaga.

Suhaimi B. Yaackob

550807-11-58XXSaya ada masalah sakit jantung dan kencing Manis, saluran darah pada jantung saya tersumbat. Dan kencing manis saya mencatatkan bacaan 21. Setelah diperkenalkan dengan rawatan terapi elektrik ini saya mengalami perbezaan yang ketara terhadap tahap kesihatan saya. Bacaan kencing manis saya mula menurun ke bacaan 12. Walaupun masih tinggi ia tetap satu perubahan yang menggembirakan saya. Masalah sakit jantung saya pula sudah mula berkurangan. Sekarang saya sudah mula boleh berjalan lebih jauh tanpa ada rasa penat. Terima kasih kepada sahabat saya yang telah memperkenalkan rawatan terapi elektrik ini kepada saya. Kepada anda yang mempunyai masalah kesihatan seperti saya. Cubalah kaedah rawatan ini. InsyaAllah ia dapat meningkatkan kembali tahap kesihatan anda.
Rahman
-Rawang-


Sebelum: Saya mengdapi penyakit gout yang kronik, sakit lutut, kolestrol tinggi, darah tinggi, kencing manis dan sakit kaki. Sering mengalami kesakitan amat sangat apabila makan daging dan memerlukan suntikan doktor.

Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 15 kali, sakit kaki dan lutut beransur pulih. Tekanan darah tinggi menjadi normal dan bengkak di kaki di sebabkan penyakit gout semakin berkurang. Saya juga tidak mengalami komplikasi apabila makan daging dan makanan kegemaran.

Mohd Azni B. Lip

560621-11-58XX
Saya selalu mengalami masalah lenguh-lenguh sendi dan sukar tidur malam, dah berbagai jenis ubat-ubat dan rawatan yang saya cuba. Tetapi kesannya hanyalah sementara sahaja. Selepas itu ia datang balik. Pada suatu hari saya telah pergi menziarah ke rumah saudara saya diKedah dimana beliau telah memiliki mesin terapi ini. dan memberi peluang saya mencubanya. Sangat menarik setelah mencuba rawatan ini selama 30minit. Badan saya terasa amat ringan sekali. Setelah ditanya mengenai rawatan ini. saya berminat untuk membelinya. Ternyata keputusan saya untuk membeli mesin terapi ini adalah sangat tepat. Masalah lenguh-lenguh sendi dan sukar tidur malam saya sudah tiada. Dan tahap kesihatan saya semakin meningkat. Syukur Alhamdullilah.
Yahya Jaffar Pontian


Sebelum: Saya menghadapi masalah kencing manis, buah pinggang, asma, sakit kepala dan penglihatan sudah kabur. Selain itu saya juga selalu berasa kebas di kaki dan lutut juga selalu berasa sakit. Bacaan kencing manis saya terlau tinggi sehingga tidak dapat dibaca. Selain itu saya juga menghadapi masalah batu karang dalam buah pinggang dan terpaksa melakukan pembedahan bagi membuang buah pinggang yang sudah tidak berfungsi.

Selepas: Selepas menjalani terapi sebanyak 18 kali, saya melakukan ujian darah untuk mengetahui bacaan kencing manis saya. Saya terkejut apabila mendapati bacaan kencing manis saya menurun kepada 7.3 dan sakit kaki, kebas serta luka di kaki sudah kering. Selain itu, saya juga tidak perlu melakukan pembedahan untuk membuang buah pinggang yang sebelum ini telah mengecut dan bernanah kerana batu karang dalam buah pinggang sudah pecah dan terkeluar daripada buah pinggang. Malah Doktor mengesahkan buah pinggang saya sudah mulai berfungsi dengan baik. Saya bersyukur kerana dapat menjalani kehidupan yang normal kerana masih mempunyai buah pinggang dan bertekad akan melakukan terapi tiap-tiap hari bagi meningkatkan kesihatan saya.

Mohd Awal Bin Abdul Sanati;

490909-05-54XXSaya ada banyak masalah kesihatan, seperti asma, darah tinggi, kencing manis dan sakit jantung. Bila memikirkan masalah kesihatan saya ini saya rasa seperti sudah putus asa untuk merawatnya. Ada satu ketika saya telah dihubungi oleh anak saudara saya yang berada di Kuala Lumpur yang menceritakan mengenai kaedah rawatan terapi elektrik ini. Niatnya hanya untuk membantu saya. pada mulanya saya tidak percaya. Namun disebabkan anak saudara saya tersangat yakin. Beliau memaksa saya membeli mesin terapi tersebut. Setelah dibawa pulang mesin terapi tersebut. Dengan perasaan ragu-ragu saya mencubanya. dan diberikan penerangan sepenuhnya oleh anak saudara saya tentang cara penggunaannya. Hari demi hari menggunakan menjalani rawatan ini. saya dapati tahap kesihatan saya mula meningkat. Cukup sebulan menjalani rawatan. Saya pergi berjumpa dengan doktor dan memjalani pemeriksaan bulanan saya. Saya agak terkejut bacaan darah tinggi saya sudah kembali kepada normal iaitu 130/80 dan bacaan kencing manis saya 7. masalah jantung saya pula sudah mula hilang. Ini membuatkan saya terus bersemangat kembali meneruskan kehidupan saya. Apa-apa pun syukur alhamdullilah saya diketemukan dengan kaedah rawatan ini. Anda bila lagi?
Rosnah Sik, Kedah

No comments:

Post a Comment